Behemoth odebrał Złote i Platynowe Płyty. Strona: 1

Behemoth odebrał Złote i Platynowe Płyty Dodano: 2011-12-23 07:27

Naprawdę Przez wybryki Nergala mam ich dość...
Muzyka, muzyką, ale mi przestało się chcieć ich słuchać.
Podejrzewam ,że z ich strony już nic mnie nie zaskoczy.

"Wolność, Prawda, Stal"

Dodano: 2011-12-23 10:29

<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/I1gDnWahCFc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

znalazłem piosenkę o Nergalu w necie

Behemoth odebrał Złote i Platynowe Płyty Dodano: 2011-12-23 10:54

skoggtroll napisał(a):
Naprawdę Przez wybryki Nergala mam ich dość...
Muzyka, muzyką, ale mi przestało się chcieć ich słuchać.
Podejrzewam ,że z ich strony już nic mnie nie zaskoczy.

Mam podobne przemyślenia. Przez to pajocowanie nie ciągnie mnie do ich muzy.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Dodano: 2011-12-23 13:51

Co do muzyki to jest w porządku lecz osoba Nergala już kompletnie nie pasuje do owego składu.

Jesteś tylko kupą mięcha wprawioną w ruch, którą prędzej czy później zeżrą robaki. Twój świat upada, nieuchronnie, przez cały czas!!!

Dodano: 2011-12-23 20:03 Zmieniono: 2011-12-23 20:08

to jest k..wa forum ,i kto jest dzieciakiem
mam jego płyty/na oryginałach/ byłem na koncertach, mało,i mam prawo do zdania własnego na temat owej persony

Kropla drąży skałę

co to ma do muzyki Dodano: 2011-12-23 23:22

Ależ tu czepiactwo widzę. Zaczynam wierzyć, że wiele osób słuchało dotychczas Behemoth tylko dlatego, że to Behemoth, a nie dlatego, że muzyka się podobała. Przykre to.

rob1708 napisał(a):
mam jego płyty/na oryginałach/ byłem na koncertach, mało,i mam prawo do zdania własnego na temat owej persony

A wybrałeś go może do parlamentu?

Krytyk ma zawsze rację.

Dodano: 2011-12-24 03:50

rob1708 napisał(a):
to jest k..wa forum ,i kto jest dzieciakiem
Adolescencja w pełni, no proszę, jest argument na k. :) Brawo, posiadaczu płyt i bywalcu koncertów- zatem zastanów się w domku jutro przy stole, wspólnie z rodziną- taki brain storm, czy życie prywatne powinno obchodzić konsumenta? Jeżeli tak, to polecam serwis Pudelek.pl, będziesz miał pełne spektrum każdego aktorzyny, muzyka podane- w Twoim najwyraźniej ulubionym, kloacznym sosie.

Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

. Dodano: 2011-12-24 13:03

oczywiście że Rob ma racje, i oczywiscie że ma prawo wymagać od, jakby nie było jakiegoś tam autorytetu muzycznego ( jakim na pewno kiedyś był dla nie Darski ) określonego poziomu. Jeśli Nergal zdecydował się pedalić jako celebryta w róznych formach i spełnienie na scenie muzycznej nie daje mu pełni satysfakcji, musi liczyć się z faktem że bedzie negatywnie oceniany,prze fanow byłych, obecnych i nie doszyłych. Przez pryzmat nie tylko muzki, ale także tego co robi i mówi. Każdy entuzjasta jego muzyki, bądz przeciwnk ma prawo zjechać go z gównem nie zależnie od tego czy ma to związek z pudelkami, bialaczkami, telewizyjnymi show czy innymi gównami. Pozatym to właśnie ludzie którzy oblewaja go kałem napędzają mu taka koniunkture więc Darski karmi tym swoje wiecznie nienasycone ego.Jego medialne kurwienie i celebrycka napastliwość ma prawo już męczyć każdego, nie zależnie od wyznania i pogladów. Dlatego cytując klasyka Jana Tomaszewskiego, po małej korekcie - Jebać Nergala! Na okrągło! :-)

Dodano: 2011-12-24 14:12 Zmieniono: 2011-12-24 14:13

Och biedni fani i ich czarne duszyczki zapatrzone w idolów. :D Bezpieczniej powróćcie do boys bandów, nie będzie takich przeskoków. Bowiem osoby pokroju Darskiego sa poza waszym zasięgiem percepcji.
ps. oczywiście żaden z was nigdy by nie chciał zarobić kupy kasy za udział w tv show. No ale jak mama płaci rachunki za net, a kieszonkowe od tatusia starcza na piwo, to można tu takie mundrosci sadzić. :D

Dodano: 2011-12-24 14:30

zsamot napisał(a):
Och biedni fani i ich czarne duszyczki zapatrzone w idolów. :D Bezpieczniej powróćcie do boys bandów, nie będzie takich przeskoków. Bowiem osoby pokroju Darskiego sa poza waszym zasięgiem percepcji.
ps. oczywiście żaden z was nigdy by nie chciał zarobić kupy kasy za udział w tv show. No ale jak mama płaci rachunki za net, a kieszonkowe od tatusia starcza na piwo, to można tu takie mundrosci sadzić. :D

każdy ma swoje hobby, jeden wylewa gówno na idola, drugi to gówno zlizuje mu z dupy

Dodano: 2011-12-25 13:14

Pajacuje w tv jako osoba publiczna, a czy prywatnie chodzi z Dodą czy Marylą Rodowicz to już mi to zwisa.

Dodano: 2011-12-25 16:45

Z takim podejściem jak powyżej maja cudowni fani, to musiałbym nie słuchać Queen, czy Judas Priest, bo liderzy to geje... Pomijam, ze przynajmniej uczciwie to przyznali, ale dla MEGA FANÓW ważniejsza jest FORMA, choćby fałszywa. Dlatego tak rynek koszulek i bzdetów na takowych FANACH zarabia. Posiadacze 14 koszulek i 3 płyt.

Dodano: 2011-12-25 17:12

Ciekawe,bo mam na półce wszystkie płyty, a żadnej koszulki. Ostatnie dvd też.

Dodano: 2011-12-25 17:46

Ja tam lubie słuchać Behemota, teledyski też oglądam na youtubie i też mi się podobają. Problem z ogladaniem telewizji i czytaniem pudelków w necie można łatwo rozwiazać. Wystarczy nie oglądać i nie czytać. Osobiście nie obejrzałem w teleizji od dwóch lat ani jednego progamu rozrywkowego ani publicystycznego. Dzięki temu nie denerwują mnie politycy, artyści lub inne rzeczy znane telewizji. Wszystko można w necie znaleźć i jezeli zaczyna jakies zdanie irytować można zrobic szybkie klik na gołe baby

Nic tak mnie nie wnerwia na forum, jak usuwanie moich postów

Dodano: 2011-12-25 22:53

Mi tam zawsze szkoda wykasowanych postów. Czemu ma być, ze wszyscy akuratni i się kochają. Dzisiaj wigilia prawie to nawet zwierzęta mogą mówić ludzkim głosem, a jak doadzą sobie po łbie to innym nie ubędzie.
Wszystkim kasowanym postom stanowcze nie ! Ładując się na portal w pierwszy dzien naszego chrześcijanskiego świeta człowiek chciałby troszkę posłuchać tych złych. Właśnie dzisiaj Lucifer Behemotha brzmi obrazoburczo troszkę. To jest dobry utwór na dzisiejszy wieczór.

Nic tak mnie nie wnerwia na forum, jak usuwanie moich postów

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło